Педагози от ДГ „Щастливо детство“ – Плевен с отличия от Mеждународен конкурс

14.12.2023 13:01

Педагозите от ДГ „Щастливо детство“, град Плевен  г-жа Валя Иванова, г-жа  Милена Стефанова и г-жа  Павлина Илиева са наградени с Диплом като победители във II Международен детски екологически форум „Изменението на климата през очите на децата 2023“. Конкурсът  „Екобезопастност“ към  Ecophone KIDS – Фонд за защита на околната среда, Москва,  бе втори етап от   Националния ученически конкурс „Зелена планета“ 2023.

В него педагогическите специалисти бяха отличени в три категории:  раздел „Природата – безценен дар, един за всички“ за социалнозначими проектни и научноизследователски работи  с екологична насоченост на група „Весели калинки“ и група „Мечо Пух“; за подготовка на ученици за национални конкурси и за педагогическо майсторство.

„Успешното осъществяване на екологичното възпитание в детската градина, свързано с целогодишните вътрешно-образователни проекти, е пряко свързано с провеждането на целенасочен процес на педагогическо взаимодействие с децата, в който те се учат да обичат природата и активно да опознават света, в който живеят“ – споделиха педагозите от детската градина с морално удовлетворение от оценения им труд  както на Национално, така и на Международно ниво.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: