Бъдете модерни през зимата – вдъхновение за актуален стайлинг от модни експерти

05.12.2023 18:28

Зимата вече е тук и вие определено искате да бъдете модерни през най-студените дни на годината. Кои са точните комбинации спрямо стила ви и как да бъдете в крак с най-актуалните тенденции? Нека ви разкажем малко повече за тях, за да ви помогнем с вдъхновението. Надяваме се ще можем да ви улесним в избора на най-подходящите дрехи и аксесоари за вас.

На какви обувки да заложа за този сезон?

Зимата идва с доста голям избор за обувки. Разбира се ще можете да залагате на различни цветове, но една основна препоръка е със сигурност да изберете поне един чифт в черно. Този класически цвят е много подходящ, защото може да се върже добре с всякакви тоалети. Освен това доста добър вариант е да изберете именно черни боти, като примерите тук: https://answear.bg/h/damski-cherni-boti. Те са по-функционални от ботушите, защото могат да се носят лесно с панталон, рокля и пола. Освен това предоставят оптимална топлина, тъй като няма да ви е топло с такива в офиса, но и няма да ви е студено навън.

Тъй като са доста актуални за сезона, черните боти са налични в доста разнообразни модели. Ще откриете равни такива с връзки, които да комбинирате със спортен панталон. Същевременно има опции с малък ток, които се връзват добре с дънки. Налични са и такива с по-висок тънък ток, които пък могат да бъдат приложими и за елегантна рокля за специален случай.

Какви дрехи да подбера спрямо стила си?

Зимата не налага ограничения върху стила ви и спокойно ще можете да подберете подходящи дрехи за всеки такъв. В случай, че обичате да сте по-спортни, няма да е никакъв проблем да изберете подходящи панталони и дебели суичъри. Ето и някои интересни такива в уличен стил: https://answear.bg/m/armani-exchange. Ако пък искате да сте максимално елегантни, ще откриете много опции за официални рокли, които да съчетаете идеално с обувки на висок ток и кокетна чанта.

В случай, че обичате нестандартния стил на обличане или просто спортно-елегантния такъв, възможностите също са много. Един добър вариант тук е да изберете интересни дънки за основен акцент на тоалета си, които да комбинирате с блуза или пуловер. А можете да добавите и обувки и чанта в еднакъв цвят. Ето един пример за доста оригинални и висококачествени опции: https://answear.bg/m/calvin-klein-jeans.

Кои са актуалните и подходящи цветове?

Като цяло зимата ви предоставя и доста опции за цветове, които са актуални. Така че спокойно ще можете да подберете най-точните за вашите предпочитания. Ако харесвате класическите такива, има варианти за разнообразни артикули разбира се в черно, но и в различни нюанси на кафяво и бежово. Можете да изберете и бяло или сиво. Всички тези цветове се връзват помежду си, а и с много други и са доста мултифункционални.

Ако пък харесвате ярките тонове за цялостен тоалет или просто обичате да имате цветен акцент към тоалета си, вариантите също никак не са малко. Можете да заложите на бордо, виолетово, наситено зелено или жълто. Ще откриете интересни опции за такива от марката Karl Lagerfeld. Само някои примери са яке в черно и яркозелено и обувки в черно и наситено синьо.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: