За първи път: Мащабната мрежа от конференции Digitial4 вече и в Плевен

20.11.2023 13:00

За първи път град Плевен ще бъде домакин на мащабната мрежа от конференции Digital4. Пилотното издание на събитието Digital4Pleven ще бъде на тема Новите дигитални възможности и ще се проведе на 25 ноември в Медицински Университет, Плевен. Събитието ще бъде официално открито малко преди 10:30 часа Любомир Атанасов, създател и организатор на конференциите Digital4.

Конференцията има за цел да представи на младите хора в града, както и на тези, които искат да подобрят позиционирането на бизнеса си, възможностите, които дигиталната среда предоставя. Лектори ще бъдат специалисти с опит в развитието на комуникационни стратегии и кампании, както и в сферата на предприемачеството и технологиите. Събитието ще включва различни гледни точки от областта на визуалното съдържание, дигиталната комуникация, изкуствения интелект и добрите практики в социалните мрежи.

Digital4Pleven ще разгледа темата за изкуственият интелект: най-добрият помощник или най-големият конкурент на човека, както и какви са ключови стъпки и полезни практики на дигиталните експерти през 2024 година. Програмата на събитието ще отговори на въпросите как да дигитализираме физическия бизнес и как да хакнеш социалните мрежи, а не те теб? Водещ момент в първото издание на конференцията ще бъде панелната дискусия, в която експертите ще коментират дигиталните възможности и дигиталната екосистема в Плевен.

Digital4Pleven се организира от Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти и достъпът до него ще бъде свободен след предварително направена регистрация на www.digital4pleven.com

Internet Media Group е организатор на мрежа от инициативи в сферата на дигиталните технологии, онлайн маркетинг и електронна търговия – Digital4. Конференциите Digital4 стартират още в началото на 2016 година в град Пловдив. Тяхната мисия е да популяризират дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България и Европа и да бъдат в подкрепа на бизнеса и образованието. Digital4 инициативите се провеждат на територията на цялата страната и годишно събират над 4 000 души. Една от основните цели на Digital4 конференциите е да създават и поддържат атмосфера, която да помага на участниците да намират нови познанства и бизнес възможности.

Това информират организаторите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: