Д-р Валентин Христов: Ще променим облика на Плевен и селата

03.11.2023 17:45

„Вярвам, че Плевен може и има потенциала да бъде много повече от това, което е в момента. Ще променим облика на града и селата“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен д-р Валентин Христов.

Той е категоричен, че Плевен може да бъде град с високи доходи, качествено здравеопазване и образование, добра инфраструктура, културна и спортна среда, но за целта Плевен трябва да тръгне по нов път – с ефективно и прозрачно управление, работещо в интерес на гражданите и създаващо добри условия за жизнено и професионално развитие. „Имаме програма и екип, с които да го постигнем“, добави Христов.

„В мое лице Община Плевен ще има кмет, който ще работи абсолютно прозрачно и в полза на гражданите. С професионална, прозрачна, бърза и ефективна администрация, която ще създаде по-добри условия за бизнеса и развитието на местната икономика. А с подобряването на инфраструктурата, ще подобрим и цялостната икономическа среда, ще се създадат нови по-високоплатени работни места“, каза още Христов.

„Основната ни задача е да създадем такава градска среда, такива условия за живот и работа, че младите хора да се чувстват щастливи в родния си град, а не да бягат в чужбина“, добави кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен д-р Валентин Христов.

В кметския си мандат д-р Валентин Христов ще обърне сериозно внимание и на селата, които при управлението на Спартански са оставени на произвола. „В кампанията обиколихме всички села. Хората с тъга ни споделят, че там от десетилетия нищо не се случва – проблемите стоят и не се решават. Дребни неща като чешма и тоалетна не се оправят мандат след мандат. Хората се чувстват забравени от общината. Като стана кмет на Община Плевен, това ще се промени. Ще се погрижим за селата“, категоричен е д-р Валентин Христов.

Информация: ПП ГЕРБ, Пресцентър

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: