Автобус и фен магазин за „Спартак“ (Плевен) при кмет д-р Валентин Христов. Шампионът Йосиф Панов също подкрепи Христов

03.11.2023 12:58

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен д-р Валентин Христов проведе среща с ръководството, футболистите и феновете на „Спартак“ (Плевен). Освен въпросът за стадиона, коментирана бе и темата за липсата на клубен автобус и официален фен магазин. „Привържениците няма откъде да си купят едно шалче, тениска или екип. А автобус ползваме под наем“, каза Димитър Тончев, член на УС на клуба.

Д-р Валентин Христов заяви, че подобряването на спортната инфраструктура, развитието на масовия и професионален спорт е негов приоритет и, ако бъде избран за кмет на Плевен, „Спартак“ ще има фен магазин и клубен автобус. Той подчерта, че ще работи и за увеличаване на бюджета за спорт.

„Не е сериозно отборът да няма автобус, стадионът няма табло… Всичко, което виждам, е руини. Аз помня как изглеждаше навремето този стадион. Ще се боря за подобряване на базата. Не може да очакваме резултати от отбора, като той няма нормални условия за тренировки. Ще се постарая да се повиши бюджетът и да има добри условия на стадиона за феновете“, заяви пред привържениците и футболистите д-р Валентин Христов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен получи подкрепа и от шампиона по бокс Йосиф Панов, който заяви, че Община Плевен под ръководството на Георг Спартански е абдикирала от спорта. „Пожелавам успех на д-р Валентин Христов в надпреварата за кметския пост в град Плевен. Нужна ни е промяна и човек, който да има отношение към спорта. Тя може да дойде само с хора, които искат това. Д-р Христов е такъв“, заяви боксьорът.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: