Кметът на Червен бряг Костадинов: За 4 години свършихме много работа, променихме модела на управление на общината

23.10.2023 13:34

За 4 години свършихме много работа. Изпълнихме програмата си, управлявахме прозрачно единствено следвайки обществения интерес и най-важното – променихме модела на управление на общината. Това заяви кметът на Община Червен бряг д-р Цветан Костадинов, правейки анализ на управленския му мандат.

Според него на тези избори Община Червен бряг е изправена на кръстопът – дали ще остане независима и работеща в интерес на гражданите, или ще тръгне по път, който с много усилия Костадинов и администрацията му  изкорениха.

„Днес мога да погледна всеки жител на общината в очите, защото не излъгах и не предадох хората. Въпреки политическата криза, пандемията и опустошителната градушка, нанесла щети върху град Червен бряг и част от населените места в общината, аз и моят екип изпълнихме почти всички ангажименти, които бяхме поели пред обществото. Показахме лидерство, управленска мъдрост и навременни решения. Постигнахме най-важното – сменихме модела на управление на Община Червен бряг. Променихме философията на управление на обществените средства. Стабилизирахме финансовото състояние на общината. Наложихме пълна прозрачност в обществените поръчки и строг контрол при тяхното изпълнение. Изцяло нова инвестиционна политика – парите на гражданите се влагат в стратегически проекти, които развиват населените места“, заяви д-р Цветан Костадинов.

Поемам към втори мандат с опита и самочувствието на човек, който е доказал във времето, че работи в интерес на своите съграждани и може да решава проблеми, добави кметът Костадинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: