В търговски обект намериха маркови стоки менте при акция в Червен бряг

14.10.2023 9:51

В Плевенска област се проведе специализирана полицейска акция за противодействие на престъпността и опазването на обществения ред. В операцията са включени сили на всички районни управления, Криминална, Икономическа, Пътна и Охранителна полиция при областната дирекция; подпомогнати от „Държавно горско стопанство“.
Основните акценти в проверките са свързани с престъпления срещу личността и собствеността на гражданите, кражбите, противодействие на притежанието и разпространението на наркотични вещества, разпространението на контрабандни стоки, контрол на водачите за неправоспособност, управление след употреба на наркотици и алкохол, както и спазване на скоростните режими.

Служители на Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“при ОД на МВР – Плевен са извършили полицейска проверка в търговски обект – магазин за спортни стоки в град Червен бряг, с управител 51-годишна. Установени са 31 мъжки и дамски спортни екипи, тениски, дамски рокли от запазени търговски марки. По случая е образувана преписка.

Това информират от МВР Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: