Слави Павлов: Разумен диалог с всички колеги в бъдещия Общински съвет е мой приоритет!

21.10.2023 9:53

Казвам се Слави Красинов Павлов, роден и израсъл в Плевен. Завършил съм средното си специално образование в ПГСАГ „Никола Фичев“, специалност „Строителство и архитектура“. Продължих с висшето си образование в РУ „Ангел Кънчев“, със специалност „Индустриално инженерство“. Притежавам две магистърски степени : магистър „Стопанско управление“ при ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий, както и инженер-магистър „Технология на млякото и млечните продукти“ при УХТ, гр. Пловдив.

Започнах професионалния си път като стажант по управление на собствеността в БТК ЕАД, впоследствие започна административният ми професионален път, свързан с ОПУ-Плевен, ОД-ДФЗ гр. Плевен, а след това и изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум“ ЕАД при Министерство на икономиката. Имам опит като мениджър в сферата на хранителната индустрия, както и през определени етапи от живота съм бил ангажиран с предприемачество и управление на собствен бизнес. Към момента съм административен ръководител при един от най-големите работодатели в северозападна България, в сферата на производството на автомобилни компоненти.

Приоритет ще ми е намирането и поддържане на разумен диалог с всички  колеги в бъдещия Общински съвет, без предразсъдъци, без зависимости. Никога не съм ги имал, не възнамерявам да се променям. Познат съм като откровен човек и привърженик на експертния диалог, особено когато всички имаме нужда от такъв. Плевен има нужда.

Ще държа проекта за обход на град Плевен да бъде окончателно изяснен като работна концепция, административните пречки, ако ги е имало, да бъдат отстранени и заедно, община и държава, да дадем старт на жизненоважния за всички ни проект. Нямаме време за губене. В този аспект, ще държа също да бъдат разгледани всички технологично обосновани и технически възможни варианти за преустрояване на основните входно-изходни артерии на града, довеждащи от републиканската пътна мрежа  и провеждащи го по общинската такава, огромен трафик.

И държа да завърша с едно от нещата, към които през целия бъдещ мандат ще бъда непримирим и ще го приема като лична загуба, ако не се случи в рамките на 4-те години – Плевен да има истинска писта за лека атлетика. Крайно недопустимо е почти всички областни градове, дори и по-малки общински центрове да разполагат с такива съоръжения, а ние с цялата си история в леката атлетика и стотиците деца, които иска да я практикуват, да не успяваме. Закритата писта за лека атлетика е крайно недостатъчна, особено за малкото останали спортисти, запътили се към високото спортно майсторство, но и най-важното – за многото деца, които виждам всеки ден там. Нямам никакво намерение да ги разочаровам. Атлетиката е в сърцето ми, точно толкова колкото и любимият ми град.

Ако решите да ми гласувате доверие е нужно да отбележите в бюлетината за общински съветници номера на коалиция „Българска нова демокрация /СДС /“ –  68, и моят персонален номер в дясната страна на бюлетината в кръгчето -105.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: