Кандидатът за общински съветник от Партия Консервативна България Мариян Лазаров с приоритети за новия мандат

19.10.2023 11:35

Мариян Лазаров e магистър по управление на международни проекти и консултант строителен надзор, кандидат за общински съветник от Партия Консервативна България.

В предстоящият мандат като приоритети на участието си като общински съветник посочва следните насоки:

– подобряване и модернизиране на дейността на дирекция „Устройство на територията“ с цел оптимизиране и повишаване качеството на услугите, предоставяни от отделите на дирекцията. В тази връзка ще работя за ускоряване на дигитализацията на старите кадастрални карти и подробните устройствени планове с цел намаляване на сроковете за предоставяне на услуги на гражданите и оптимизиране на процесите при осъществяване на нови инвестиционни намерения на територията на Община Плевен, както и въвеждането на технология за машинно отпечатване на регулационни скици;

– използване на възможностите за кандидатстване по програма „Развитие на регионите“, подкрепена от Европейския фонд за регионално развитие, за финансиране на дейности, свързани с решаването на инфраструктурни проблеми на територията на Община Плевен – водоснабдяване и канализация и съпътстваща инфраструктура, пътна мрежа, речни корита и др.

За да не пропуснем възможностите за по-добър живот, работа и реализация в Община Плевен, гласувайте с № 46. Знаем как и можем да направим нашата община просперираща и привлекателна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: