Концерт на група Strykers и Александър Симеонов организира Консервативна България

16.10.2023 13:01

Партия Консервативна България организира предизборен концерт на 24.10.2023 г. от 18:00 часа на площад „Възраждане“ в град Плевен с група „STRYKERS“ и Александър Симеонов , който участва в новия сезон на Гласа на България.

Припомняме, че инж. Сашо Радоловски е кандидат за кмет на Община Плевен, издигнат от  ПП „Консервативна България“. Каква е неговата визия за развитието на Плевен и Програмата му за управление може да видите тук: https://plevenzapleven.bg/blog/2023/09/20/вижте-програмата-за-развитие-на-общин-303108/

Инж. Сашо Радоловски е и водач на листата за общински съветници на ПП „Консервативна България“ за Община Плевен. В нея влизат още областният координатор и член на Националния изпълнителен комитет на партията Николай Иванчев – икономист и преподавател, Мариян Лазаров – магистър по управление на международни проекти и консултант строителен надзор, Тихомир Петров – агроном и главен технолог, Константин Стоянов – специалист по лека атлетика, Димитринка Христова – икономист, магистър по управление на бизнес проекти, Стефан Събев – рехабилитатор-ерготерапевт, Денислава Горанова – медицински рехабилитатор и др.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: