Александър Николов е алтернативата на партийния егоизъм и нагласените мачове!

07.10.2023 12:15

Коалиция „Алтернативата на гражданите“ е съставено от партии, но в основата й са гражданите – граждански организации и граждански кандидатури. Самият кандидат за кмет на Община Плевен – Александър Николов, е човек с качества – млад, интелигентен, прогресивен, който има добре платена работа, но е и готов да се върне в Плевен, за да работи за родния си град. От другата страна на политическата сцена на местните избори в Плевен виждаме един партиен егоизъм и нагласени мачове от играчи.

Това заяви в Плевен бившият вицепремиер и дългогодишен лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. Той бе тук, за да стане на тържествена церемония първият „Доктор хонорис кауза“ на ВВВУ „Георги Бенковски“ след възстановяването му.

Според него Алтернатива на сегашния модел на управление на Плевен е кандидатурата на Александър Николов, издигната от коалицията „Алтернативата на гражданите“. В нея ВМРО участва с няколко представители в листата като една политическа формация, която има съзнанието и съвестта да се опита да направи нещо полезно за родната си община – за града и селата.

Пред последните 20 години населението на Плевен намаля, закриха се предприятия. Ако на плевенчани им харесва това – могат да стоят вкъщи и да псуват пред телевизора, да подкрепят сегашните управляващи….Или да се замислят и изберат предложените алтернативи на управление. Смятам, че разумните и интелигентните хора ще подкрепят кандидатурата на Александър Николов, категоричен е Каракачанов.

Промяната зависи от нас. Крайно време е като българи, и това е призивът ми към плевенчани, да си спомним приказката за неволята, в която, когато на двама братя им се счупила каруцата на пътя, те викали ден, два, три неволята и… тя не идвала. Накрая братята запретнали ръкавите, оправили сами счупената каруца и се прибрали.

Ако не си оправим счупената каруца в Плевен, в България, няма кой да помисли за нас и да ни помогне!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: