МК „Българска нова демокрация (СДС)“ започва срещи в града, в селата, с гилдиите

28.09.2023 16:35

Три основни цели си поставя за предстоящата кампания за местния вот в Община Плевен Местната коалиция „Българска нова демокрация (СДС)“. Първата е безапелационна победа на Георг Спартански и нов негов мандат. Втората е коалицията е да е с най-голямата група в Общинския съвет. Третата – в Плевен да бъде постигната най-висока избирателна активност в страната сред всички областни градове. Това заяви днес на пресконференция в клуба на БТА в Плевен водачът на листата Стефан Милев.

Той представи и част от кандидатите за съветници, включени в листата на Местната коалиция „Българска нова демокрация (СДС)“. Сред тях са досегашните общински съветници – Христо Таслаков, Мария Монова, Пепо Петков, доц. д-р Евгения Бързашка, Цветелин Горанов, както и нови лица, които в екип ще се борят за доверието на избирателите в община Плевен –  Слави Павлов – административен мениджьр в „Леони“, директорът на ДГ „Юнско въстание“ Мариана Влахова, директорът на Центъра за работа с деца Генади Пъшев и др.

„При съставянето на листата се водихме от два основни принципа – хората да са безспорни специалисти и доказани професионалисти в областите, в които те работят, и още да са обществено разпознаваеми, с активен обществен живот.“, коментира още Стефан Милев, който е два мандата заместник-кмет на Община Плевен.

По време на кампанията от коалицията са планирали срещи с различни професионални гилдии, с хората от малките населени места, а също и по квартали в града.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: