„ЕВРОПА НА МЛАДИТЕ ХОРА” – активни и вдъхновени млади хора

28.09.2023 14:50

През м. септември 2023 год. Сдружение „Плевенски Обществен Фонд – ЧИТАЛИЩА”, заедно със своите партньори: читалищата от градовете Левски, Долна Митрополия, Тръстеник и Гулянци осъществиха процедура за селекция и избор на младежките екипи, които ще бъдат движещата сила в изпълнението на проекта „Европа на младите хора”. На територията на гр. Плевен наш партньор е Сдружение „ОбзорАрт”, което е най-активната неправителствена организация, която работи за и с младежи. Бяха изведени три основни критерия за подбор: степен на мотивираност за участие, опит в организиране и провеждане на младежки събития и умения за комуникативност.

Подборът беше съгласуван и с ръководствата на училищата, в които учат. С младежите беше проведена предварителна среща, в която те бяха подробно запознати с идеята на проекта и бяха не само чути, а и взети предвид техните предложения за постигане на успех в изпълнението на дейностите. Нашият екип е удовлетворен от заинтересоваността, желанието за участие и креативността на петте младежки екипи.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта по Национална програма за младежта (2016-2020) в рамките на Проект НПМ-2-045-ТО5/2022/07.11.2022г. „ЕВРОПА НА МЛАДИТЕ ХОРА“, Идент. № 25-00-2/05.07.2023г. на Сдружение „Плевенски Обществен Фонд – ЧИТАЛИЩА”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение „Плевенски Обществен Фонд – ЧИТАЛИЩА” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Национална програма за младежта (2016-2020) на Министерство на младежта и спорта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: