В Деня на независимостта Светлозар Христов -Заро представя клубна версия на ,,Море пиле“

21.09.2023 16:19

В Деня на независимостта на България – 22-ри септември, Светлозар Христов – Заро представя новия си видеоклип, носещ заглавието ,,Море пиле“.

Песента е посветена на велика личност от славната история на страната ни. Питу Гули е революционер, възрожденец, участвал в Илинденско- преображенското въстание, който се е борил за свободата на България. От там се заражда и идеята за песента.

Тя е поднесена по различен, съвременен и по-близък до младото поколение начин. Нещо ново, модерно и наистина със съвременно звучене. Аранжимента е дело на Росен Стоев ( Dj Rosko) дълги години част от Deep zone.

За видеоклипа Заро се доверява на дългогодишните професионалисти и познати лица ,а именно: режисьор е Ивайло Спасов, зад камерата е Радослав Георгиев – Багера. Красивите гледки с дрон са дело на Пейо Пеев, а огненото шоу е поднесено от Зариан. За грима се е погрижила чаровната гримьорка Памела. Видеото към песента е снимано на Беклемето и водопад „Скока“, край село Калейца.

“Вярвам, че с песента и видеото към нея ще докоснат всеки, носещ България в сърцето си!”, казва Светлозар.

Светлозар Христов – Заро записа и отлично представяне на сцената на XXXI-то издание на ежегодния и престижен фестивал за авторска македонска песен на фолклорна основа „Пирин фолк – Сандански“. Там той представи песента си „На хорото“ по музика и аранжимент на Иван Йосифов и текст на прекрасната Хриси Димова.

Линк към песента: https://youtu.be/thSOlze1Wks?si=lDoP2iDnuh7-SQpK

Той ще бъде активен на 22.09.2023 след 10:00 ч.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: