За панаира: Община Червен бряг предоставя за търговска дейност 5 броя модулни дървени къщички

15.08.2023 9:51

Във връзка с  предстоящия традиционен есенен панаир, който ще се проведе от 01.09.2023 г. – 03.09.2023 г., Община Червен бряг предоставя  за търговска дейност 5 /пет/ броя модулни дървени къщички по 6 кв. м.  всяка, разположени на централен градски площад „Марко Ненков”, съгласно утвърдената от Главния архитект на Община Червен бряг Схема за поставяне.

Могат да кандидатстват физически и юридически лица, занаятчии, художници. За извършването на търговия с хранителни стоки, участниците трябва са регистрирани по реда на Закона за храните в ОДБХ – Плевен.

Всеки желаещ да участва подава заявление в ЦАО в сградата на Община Червен бряг, ул. „Антим I“ № 1 партерен етаж до 28.08.2023 г. Ползвателите се определят по реда на постъпилите заявления.

Разрешенията за участие се издават след заплащане на такса за ползване на дървените къщички – 90 лева с ДДС за периода.

Участниците следва да заемат местата си на 01.09.2023 г., като всеки участник следва да постави табела на видно за потребителите място с информация за предлагания асортимент от стоки и техния производител.

Ползвателите е необходимо да стопанисват грижовно предоставените им съоръжения, да спазват противопожарните изисквания, да поддържат необходимата хигиена, да не излагат стоки извън определената им площ.

Информация: Община Червен бряг

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: