1-во място на „Be A Star“ – Varna 2023 за плевенчанката Мария Дамянова

01.08.2023 17:43

17-годишната Мария Дамянова, ученичка в ДФСГ “ Интелект „, спечели 1-во място в направление – Танци със стил K-pop в конкурса за музикално и танцово изкуство “ Be A Star „. Конкурсът се проведе в морската столица на България – Варна, в концертната зала на БНР – радио Варна. Председател на журито беше доц. Етиен Леви, а състава му бяха също поп изпълнителката – Мими Иванова, хореографите Христо Хаджимихайлов и Иван Христов, народната певица – Елица Тодорова и поп певецът Тино.

„Хореографиите, с които успях да спечеля журито и публиката са “ We are bulletproof “ и “ How you like that “ на К-поп сензациите BTS и BLACKPINK. Класирах се в „най-добрите изпълнения“ от всички направления и имах възможността да танцувам на Гала Концерта, който се проведе в бар-ресторант Moonlight.

Много съм щастлива, че успях да извоювам максималния брой точки 40/40 и за двете изпълнения. Положителните коментари на журито и високия резултат означават много за мен, тъй като се обучавам сама, и със сигурност ме мотивират да продължавам да се усъвършенствам и надграждам себе си.“, съобщи за Плевен за Плевен талантливото момиче от нашия град.

Мария Дамянова има покана и за международно състезание в края на тази година и вече е започнала подготовка, като се надява да се представя достойно.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: