Най-младият ходжа в България гледа и помага на живо в Плевен

17.07.2023 10:34

Първо прочети статията внимателно и ако наистина вярваш тогава се обади

Поради доказаната си работа и наплив от клиенти Алейдин ще приема отново в Плевен на 20 и 21 юли /четвъртък и петък/,  чрез предварително записване на телефон 0876 36 35 79 и 0892 03 72 79 от 9 до 21.00 часа

Алейдин моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, който му се подиграва грехът си е негов. Да не забравяме, че всичко се връща на този свят и Всевишният вижда всичко, забавя но никога не забравя. Доказано е.

Младият родопски ходжа Алейдин Тахиров е на 44 год. Родом е от село Бенковски преди Златоград, но над 5 години живее в град Стара Загора. Той гледа, лекува, открива и разваля магии със свещената книга Коран. Когато отиде човек при него Алейдин не пита какви са му проблемите, както правят повечето му колеги, а самия проблем на човека му го казва той, след като отвори Корана и започне да гледа. Започва от миналото, за да се увери даденият човек дали познава, преминава през настоящето и бъдещето. Ако даденият човек има направена магия може да каже къде е мушната, сложена или хвърлена магията, за какво е направена и с каква цел и кой е направил магията, дали е мъж или жена, дали е близък, роднина, комшия и т.н. Казва и първата буква на човека, който я е направил. Открива и разваля магии чрез свещената книга Коран, но не прави магии под никакъв предлог, защото според неговата вяра това е голям грях и всичко се връща. Може да гледа, лекува и разваля магии по снимка на друг човек, стига да не е починал. За умрели хора не гледа. Най-успешни случаи в лечението на болести се справя най-вече със следните проблеми: против алкохол, хазарт, наркотици, страх, стрес, депресия, страхова невроза, психически разстройства и проблеми със забременяване, заекване и напикаване на хора до 19 год. Когато лекува дадена болест и разваля магии го прави пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите му по телевизията, първо да им изпратиш записи и колети по пощата. Това за Алейдин не е редно и е един вид шарлатанство. Когато разваля магии, прави и защита, дава и гаранция, че от тук нататък 7 години дадения човек магия не може да го хване дори отново да се опитат да му направят. Девизът на Алейдин е: „Не обичам да се хваля, нека хората хората сами говорят за мен.“ Работи най-евтино в цялата страна спрямо колегите си, но да не забравяме, че всеки човек има разходи за пътни, хотели, храна и т.н. Човек, който наистина помага на хората, публично обявява цените си в медиите и не ги крие като някои от колежките си, които ги дават по телевизията. При Алейдин цената за едно гледане в Плевенска област до края на годината все още е 123 лв., а когато лекува дадена болест или разваля магии се изчислява според данните на човека и каноните на Корана – в зависимост от проблема дали магията е по-стара или е направена по-скоро. Неговите цени не са космически в хиляди левове, както е при повечето му колеги, които ги дават по телевизията и уж помагат по телефона. На всекиму цената е различна. Ако магията или лечението се направи в същия ден когато е гледал на дадения човек цената е доста по-ниска, отколкото другия път. За повече информация и отзиви на хора от цялата страна потърсете в гугъл: Най-младият ходжа в България – Бургасинфо и Фактор Бургас. 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: