Днес от 18.30 часа: Първи младежки уличен фестивал „Цветовете на Плевен”

19.06.2023 14:14
Днес, 19 юни, от 18.30 часа, на площад „Стефан Стамболов“ ще се проведе Първият младежки уличен фестивал „Цветовете на Плевен”. Организатор е Сдружението “ОбзорАрт”. Фестивалът е част от Календара за младежки дейности на Община Плевен за 2023 г.
Проявата е многожанрова и включва улични събития, в които младежки художествени формации и индивидуални изпълнители ще се представят с кратки изпълнения на 5 открити сцени като част от мащабно шествие по маршрута ДКТ „Иван Радоев“ – площад „Възраждане”.
Първата открита сцена ще е на площад „Стефан Стамболов“, до сградата на ДКТ „Иван Радоев“. Втората сцена е на ул. „Цанко Церковски“ 17, пред ресторант „Speedy. Следващата сцена за изяви е пространството пред Централ Мол, след което шествието ще продължи към Търговски център „Синия комплекс“, пред буквите „ПЛЕВЕН”. След това младите таланти ще се отправят към последната сцена, намираща се до сградата на Областна администрация.
В Младежкия фестивал ще се включат Балетната школа с ръководител Маня Николова и Вокалната група „Арлекино“ с ръководител Виолета Боянова при НЧ „Съгласие 1869”, Фолклорният танцов ансамбъл „Дъга“ с ръководител Албена Кръстева, Клубът по спортни танци „Зорая“ с ръководители Десислава Йотова и Милчо Петров , Първият ученически гвардейски духов оркестър с ръководител Красимир Янкулов и Мажоретният състав с ръководител Надя Тодорова при СУ „Иван Вазов“, Рок група Confederate punks – Искрен Янев и Асен Ганчев, певицата Марина Бадева, Hip-Hop School Pleven с ръководител Моника Малковска, певци, интрументалисти и танцьори от НУИ „Панайот Пипков“, Метъл група Cursed, Детска театрална студия с ръководител Адриан Филипов при ДКТ „Иван Радоев“ и др.
снимка: архив Плевен за Плевен
#тагове:

НАЙ-НОВИ: