Фантастичен концерт на великия глас Георги Христов в Плевен

16.05.2023 10:06

С нов впечатляващ и разтърсващ концертен формат ще зарадва своите почитатели голямата поп – звезда на България, ГЕОРГИ ХРИСТОВ на 8.6.2023г от 20 ч. в Летен театър!

Името на грандиозното турне е „ ДВЕ ЦЕЛУВКИ” и е в резон с новата му песен “Две целувки”, която се отличи със забележителен успех още с първото й представяне! Емблематичният концерт  ще премине в красива и чувствена вечер от преживявания в песни на великия изпълнител. Насладата ще разлее от новите му хитове през популярните незабравими  до някои не толкова познати парчета.

Ще имате възможност да бъдете близо до своя любим изпълнител, до този голям глас на България , а знаете, че това ескалира винаги до взривяваща емоция, песни и танци!

Ще се потопите в искреността на чувствените текстове, оригиналността на поднасяне, харизматичното присъствие и на незабравимия темперамент.

Любимите песни, съчетани с вълшебния  му глас и магичната гледка на плевенският летен театър, ще стоплят като огнище добротата в душата ви и ще катализират  бурна, щастлива емоция! Това ще е и посланието на турне 2023г.г. на великия Георги Христов – добрина, щастие и любов!

Забавата е гарантирана, а вечерта ще е незабравима!

Билети в касата на филхармония  Тел.:0879911363

и в Ивентим БГ: https://www.eventim.bg/dirbg/bg/bileti/georgi-hristov-dve-celuvki-pleven-leten-teatr-kaylka-1339194/performance.html

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: