Започнаха спортните мероприятия по повод предстоящия празник на 12-та авиационна база

20.03.2023 14:35
Днес в 12-та авиационна база започнаха спортните мероприятия, организирани по повод предстоящия празник на авиобазата. В 11:00 часа бе дадено началото на срещата по футбол на малки врати. Паралелно с това започна и Турнира по тенис на маса, който ще продължи през цялата седмица.
На терена излязоха отборите на 12-та авиационна база и ОФК „Спартак – Плевен“ – ветерани. Командирът на авиобазата – полковник Петър Банков приветства всички участници и им пожела най- добрия да победи.
Спортната среща премина с много емоция, висок спортен дух и максимално раздаване на терена. Крайният резултат е 2:1 в полза на гостите, които демонстрираха отлична форма и завидни футболни умения. Реферът Ивайло Благоев следеше стриктно и безпристрастно за доброто протичане на срещите и спазване на регламента.
Командирът на 12-та авиационна база полковник Петър Банков изказа благодарност на ветераните от ОФК „Спартак – Плевен“ за приетото предизвикателство да участват в спортната среща и отличното им представяне. Той връчи почетен плакет, грамоти и пожела на всички здраве, благополучие и много спортни успехи!
Информация и снимки: 12-та  авиационна база
#тагове:

НАЙ-НОВИ: