Светлините на коледната елха в град Левски грейнаха в духа на обичания празник – снимки

08.12.2022 15:44

Светлините на коледната елха в град Левски грейнаха в духа на обичания празник на доброто и надеждата. Площадът заблестя с радостта на децата и красотата на празничната премяна, не на една, а на двете близо 30-метрови  елхи до сградата на общината.

В празничната вечер Дядо Коледа и Снежанка, и всички дошли да съпреживеят събитието, се радваха на песните и танците на Вокална група „Фортисимо” от СУ „Крум Попов” с ръководител Мартин Иванов, Вокална група „Лира” от ОУ „Максим Горки” с ръководител Бойка Русанова, Танцов клуб „ Ви Ес Феерия” от град Левски с ръководител Соня Дунева, Танцов състав „Незабравки” от град Левски с ръководител Павлина Генова, Група за танци при ОУ „Христо Ботев” от село Асеновци с ръководител Павлина Петкова, подготвителните групи „Лъвчета” от ДГ „Локомотив” и  „Пчелички” от ДГ „Слънце”.

Светло Рождество Христово в душата, ума и сърцата, с вяра в доброто и добри дела, бяха сред пожеланията .

Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави всички с радост за прекрасните изпълнения и блясъка в очите на малки и големи в най-вълшебния месец на годината. Коледния дух в светлината на грейналата елха, духа на добрината, любовта, взаимността и разбирателството всеки да отнесе в дома си и те да донесат светло Рождество Христово и нови надежди през 2023година, пожела кметът на общината .С обратно броене Любка Александрова и всички на площада пожелаха – НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА.

Светлините на коледната украса на елхите и на площада бяха запалени  и духът на Коледа зарадва всички. Децата запечатаха мигове с Дядо Коледа и Снежанка, а за тях имаше и празнична почерпка.

За организиране на прекрасния празник се погрижиха Община Левски, НЧ „Георги Парцалев -1901” и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/.

Информация и снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: