НССБ ще помогнат на бедстващите села от Карловско с учебни пособия

04.09.2022 17:29

Във връзка с наводнените села в община Карлово пренасочваме инициативата „Отново на училище“, организирана от Националното сдружение на сираците в България. Това информира председателят на сдружението Слави Михайлов.

Стотици хора има опасност да останат без дом и да посрещнат зимата извън къщите си, без багаж, дрехи и посуда! Всичко е под вода и трагедията е огромна за хората! Добре знаем от личен опит, какво е да нямаш дом! Призоваваме всеки, който може да помогне на бедстващите хора в селата Розино, Слатина, Столетово и Каравелово на община Карлово, да го направи. Няма как, на фона на бедствието, ние да останем безразлични, затова тази помощ би могла да се насочи точно там сега за хората, които в този момент разчитат на всяка подкрепа!

Изпратили сме писмо до Община Карлово с искане за предоставяне на информация за това, колко деца от бедстващите села трябва да тръгнат на училище, и инициативата ни „Отново на училище“ да пренасочим точно за тези деца! Каквото сме събрали ще насочим за децата от тези населени места. Призоваваме всички добри хора, които могат да помогнат, да се свържат с кметовете на населените места. Заедно ще успеем! Бъдете здрави и благодарим предварително на всички, които ще помогнат на бедстващите села!

Средства може да дарите по сметката на сдружението: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално сдружение на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC: FINVBGSF, основание: Дарение „Отново на училище“.

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: