Празничните концерти от Панаирни дни Кнежа 2022 преминаха с много настроение и приятни емоции. 

29.08.2022 8:12
Празничните концерти от Панаирни дни Кнежа 2022 преминаха с много настроение и приятни емоции.
В петък вечер станахме свидетели на една от най-впечатляващите български традиции – кукерски ритуал, изпълнен от кукерската група при НЧ „Христо Ботев 1928“ от с. Столетово.
Публиката подгряхме с талантливите деца от Вокалните групи „Сребърни камбанки“ и „Медени звънчета“ с ръководител г-жа Галя Илчовска при НЧ „Борба 1896“, които неведнъж са прославяли общината ни и са повод за гордост за всеки един от нас!
Програмата продължи с Държавен фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“, чиято 70-годишна история е дала на България много поводи за гордост и всяка негова изява е истински празник.
В събота вечер парк „Ахтирка“ бе препълнен с жители и гости на града, очакващи с нетърпение изпълненията на любимите си певци ДАННА и АЛЕКС РОБОВ. Младите изпълнители вдигнаха настроението и заредиха многобройната публика със силни емоции. В програмата се включиха и нашите прекрасни мажоретки от съставите „Слънце бейби“, „Слънце джуниър“ и „Слънце“.
Кулминацията на вечерта бе голямата сръбска звезда КЕБА, който накара всички присъстващи да запеят в един глас. Малки и големи танцуваха, пяха и се забавляваха.
Празничните концерти завършихме с пищна заря, информира на фейсбук страницата си кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: