Най-странните хобита на знаменитостите

01.07.2022 10:33

Чудили ли сте се някога какво правят любимите ви знаменитости, когато не са на червения килим? Какво прави елитът на обществото, за да се забавлява или да прекарва времето си, когато има толкова пари и слава? В тази статия са разгледани заниманията на знаменитостите. Преди да започнем, може би ще се изненадате да научите, че те са точно като вас. Някои от хобитата на богатите и известните са подобни на това, което правите в свободното си време! Нека разгледаме по-отблизо заниманията на няколко от тези влиятелни личности.

Магьосничество от Azealia Banks

Азеалия Банкс е една от най-известните попзвезди на съвременната култура. Хитови песни като „212“, „Luxury“ и „Licorice“ са продуцирани от певицата/актриса. Когато не е в студиото, американската рапърка може да бъде открита да снима на снимачните площадки на филми като „Love Beats and Rhymes“. Ако гледате музикалните ѝ клипове, ще забележите, че в тях присъства тъмна тематика. Това е направено нарочно. От три години рапърката е влюбена в „брухерия“ – испански термин за магьосничество. Рапърката извършва жертвоприношения и сеанси, за което свидетелства неотдавнашен видеоклип, в който тя почиства кръв и пилешки пера след жертвоприношение.

Жаби – Парис Хилтън

Наследницата на богатството на Хилтън постоянно присъства в новините. Русокосата красавица се прочу, след като преди повече от десетилетие пусна „порно“ видео, в което тя и приятелят ѝ Рей Джей правят секс на тъмно. Социалната дама има и странно увлечение по жабите. Наследницата обича да прекарва времето си в ранчото си, преследвайки земноводните. Парис твърди, че улавя жабите по хуманен начин и винаги ги пуска обратно в природата.

Кукли Барби – Джони Деп

Джони Деп е най-известен с ролите си на капитан Джак Спароу и Едуард Ножицата във филмите „Капитан Джак Спароу“ и „Едуард Ножицата“. Според съобщенията актьорът е отшелник, който избягва контакт с папараци, доколкото е възможно. Въпреки че Деп е загадъчен герой, заниманията му са обезпокоителни. Изглежда, че актьорът има фетиш към колекционирането на кукли Барби. Деп има колекция от редки Барбита, което не е това, което бихте очаквали от една от най-големите холивудски екшън звезди. Колекцията му включва „Мюзикъл от гимназията“, Парис Хилтън, Бионсе, Мерилин Монро и множество други лимитирани издания.

Мат Деймън и Бен Афлек са комарджии

Бен Афлек и Мат Деймън са най-добри приятели и са най-известни с ролите си във филма „Добрият Уил Хънтинг“, в който участват заедно. Въпреки че двамата имат натоварени графици с актьорските си кариери и социално отговорни дейности, като борба с пристрастяване към хазарт, те все още намират време да играят покер. Двамата имат късмет, независимо дали играят нови лицензирани казина в България,  в Лас Вегас или в казина без проверка. Твърди се, че след като спечелил 750 000 долара на покер масите, Афлек дал на сервитьорка бакшиш от 100 000 долара.

Майк Тайсън – Гълъби и канабис

Майк Тайсън е най-опасният човек на планетата. Неотдавнашният двубой на боксьора с Рой Джоунс младши показа, че „Железният Майк“ все още има всичко необходимо, за да излезе на ринга и да нанесе удар. Когато не подхранва егото си в залата, той прекарва времето си с гълъбите. Тайсън обожава птиците си и прекарва безброй часове с тях всеки ден. Наскоро Майк призна, че употребява марихуана, и планира да започне бизнес в тази индустрия. Твърди се, че когато не се занимава със забързания си график, Тайсън обича да пуши и да прекарва време с птиците си.

Снежни глобуси от Тейлър Суифт

Тейлър Суифт е една от най-популярните поп звезди днес. Тейлър, която е известна с хитове като „Look what you made me do“ и „You Need to Calm Down“, също така играе във филми. Тейлър е участвала в редица забележителни филми, сред които „Котките“ и „Лоракс“. Тейлър обича да прави преспапиета, когато не е в студиото или на снимачната площадка, особено по време на празниците. Миналата година тя подарява на семейството си снежни глобуси, тъй като започва да ги продава онлайн под псевдонима „Swiftmas“.

Мила Кунис – World of Warcraft

Мила Кунис е най-известна с ролята си на Мег във „Family Guy“ и с участието си в „That 70s Show“. Актрисата прекарва по-голямата част от свободното си време със съпруга си Аштън Къчър. Това, което актрисата прави в свободното си време, е още по-интригуващо. Мила е голям геймър, който прекарва много време в игра на „World of Warcraft“. Опитите ѝ да привлече семейството и приятелите си към играта са безрезултатни, твърди тя.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: