Четирите най-модерни мъжки палта, които да носим през този сезон

26.10.2021 7:48

Нуждата от топлина през зимата не означава, че трябва да загърбим стила и да се примирим с нещо средно на вид, което не ни осигурява кой знае каква визия. Напротив – все още можем да запазим своя характерен облик и да следваме тенденциите на модата. Нека обаче видим кои са четирите най-модерни мъжки палта, които да носим през този сезон.

Зимна парка с микровълнен плат

Зимата може да е изключително студена, всички знаем добре това. За мразовитите дни е добре да разполагаме с голямо, обемно палто, което да е с отлична подплата. Такова е зимната парка, изработена от микровълнен плат. Парката ще осигури страхотна градска визия и съвременен стил. Да, осигурява малко по-обемна визия, но това е с практичната цел да предостави изолация на тялото ви чрез слоя въздух, който задържа под себе си (а и да ви позволи да облечете дебели дрехи отдолу). Може би парката с микро вълнен плат не е най-удачното решение за официална бизнес среща, например, но пък е страхотен модел, с който можете да се разхождате из града, да излизате с приятели, да отидете на риболов.

Черен тренчкот

Тренчкотът (с традиционен черен цвят) също излиза на мода през този сезон. Той е съвременен и практичен, осигурява топлина и чудесен стил. Отлично решение е и за работното ви място. Тези модели са с добра изолация, но не прекомерно, така че няма да се „сварите“ в тях. Дължината им е малко по-голяма, така че не са най-доброто решение за ниски мъже, но пък за тези с по-голяма височина са страхотна възможност да блеснат със своя стил. Може да се носи не само през зимата, но и през по-студените дни на есента и пролетта. Осигурява уютна топлина през мразовитите дни, без да пренебрегва високото качество и съвременния стил.

Кожено палто

Кожата си остава вечно на мода и последните тенденции в дизайнерския стил не са изключение. За този сезон актуални ще са дългите кожени палта. Те са отлично решение за вашата визия, като предоставят практичност и стил. Осигуряват вид тип „агент от Матрицата“ (шегуваме се, разбира се – по-скоро са типично градски и леко шик). Естествено, те не топлят чак толкова, колкото другите възможности в списъка. Въпреки това осигуряват достатъчна изолация и достатъчна топлина, че да се сгреете през не дотам студените дни на зимния сезон. Липсата на възможност за носене през най-мразовитото време се компенсира от факта, че кожените палта са топ модна тенденция и осигуряват съвременна визия с отлично удобство.

Палто с козина

Тенденцията да се изработват дрехи с козина набира сила през този сезон. Особено актуално е тези палта да се носят разкопчани през не дотам студените дни (естествено, не го препоръчваме, когато е много мразовито навън). Козината може да се комбинира отлично и с кожа за външен плат. Кожено палто с козина може да е идеално решение за зимния ви стил, като при това ще топли доста добре. Осигурява съвременна визия и може да се съчетае с множество други елементи от облеклото. Особено подходящо е за всички, които не обичат студа и искат да са добре изолирани от него. Чудесна възможност е и за хората, които искат да изпъкнат в тълпата със своята актуална и превъзходна визия.

Множество великолепни предложения можете да откриете в онлайн магазина на Bolf, като всяко палто и яке там е от най-висок клас що се отнася до качеството. Разгледайте моделите в него и си изберете най-доброто за Вас.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: