Как да носим ботуши над коленете?

26.10.2021 10:04

Зима… когато говорим за зима и за обувки, мисълта ни веднага се насочва към ботушите. Как иначе – това са обувките, които осигуряват най-добра изолация и топлина на краката ни през дългите студени дни и в големите снежни преспи (когато евентуално такива се появят). Необходимостта от тези ботуши обаче не означава, че трябва да пренебрегнем стила. Напротив, той все още е изключително важен. За да го постигнем са налични множество модели. Може би тази година сте се спрели на ботуши над коленете от огромната продуктова гама на ССС, която е пълна с висококачествени предложения, и сега се чудите как да ги носите. Е, ние сме тук, за да ви помогнем.

Ботуши над коляното с дънки

Различните модели високи ботуши се комбинират отлично с дънки и осигуряват стилна визия. Дънките, когато са съчетани с ботуши над коляното, изглеждат по-елегантно, отколкото ако обуем старите си кецове. Да, денимът може да изглежда спортно, но определено придобива по-елегантна визия, когато се обуе заедно с високи ботуши. В случай, че ботушите са прилепнали, те се подчертаят вашите бедра и ще ги направят визуално по-дълги. Освен това към този тоалет можете да сложите пуловер или блуза, които констрастират на дънките, за да си осигурите смело съчетание. Много важен елемент е че ако дънките са широки, техните крачоли не бива да се пъхат в ботушите, иначе дънките ще изглеждат къси и безформени.

Ако сложим високи ботуши CCC с по-широк и по-къс модел дънки, тогава краката ни ще изглеждат по-дълги. А отдолу можем да обуем стилен чорапогащник, който да ни осигури топлина.

Други начини да носим високи ботуши

Високите ботуши чудесно се комбинират с дълго палто. Това е предпочитана комбинация от множество личности, които са лицата на модните подиуми.

Макси роклите също са отлично решение, с което да носим ботушите над коляното. Това е валидно особено в случаите, в които роклята има цепка. Така ботушите елегантно ще се подават изпод нея. Но тук трябва да внимавате роклята да е от лека материя и да стои свободно по тялото или пък талията ѝ да е висока, за да издължите силуета си. За впечатляваща комбинация на тоалета, сложете рокля, чийто цвят силно се различава от ботушите.

Кожената пола с дълга цепка е друг елемент от облеклото, който силно си подхожда с ботушите (особено ако изберете бели такива). Тази комбинация ще стои стилно, модерно, но в никакъв случай прекалено натрапчиво. Ако заложите на този вариант, можете да сложите цветен пуловер като горна част на облеклото и това ще ви даде елегантна визия с комфортно усещане.

От друга страна пък, кой е казал, че не можем да сложим и мини рокля? Е, ние определено не казваме това. Можете да сложите любимата си лятна мини рокля в комбинация с високи ботуши над коляното. Естествено, сложете чорапогащник, за да ви е топло и за да завършите визията си. Отгоре можете да сложите и дебело палто. Не слагайте тази комбинация, ако ще сте дълго време навън в мразовити дни. Но пък е отлично решение за елегантни събития, които изискват по-стилна визия.

Последно, ботушите над коляното могат чудесно да се комбинират с високите ботуши. Това облекло ще ви осигури не само изключително стилна визия, но също и удобство, съчетано със задължителната топлина. Уверете се, че избирате ботуши, които ще изпъкнат на фона на пуловера (или обратно). Можете да откриете такива както във физическите магазини на ССС, така и в онлайн магазина им.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: