Стил и комфорт в ежедневието с Nike Air Max

29.06.2021 12:38

Удобни, цветни и различни, Nike Air Max лесно се превръщат в звездата на всяка визия. Интегрирането на спортните обувки в облеклото със сигурност промени правилата на играта. Токчетата бяха заменени дори и за поводи като романтична вечеря, дискотека или коктейл. Все повече хора залагат на комфорта в ежедневието, което им позволява с лекота да вършат хиляди задачи, изглеждайки стилно, но без ужасяващи болки в краката в края на деня. Та нали самата Камала Харис, настоящият вицепрезидент на САЩ, се появи на корицата на модната библия Vogue… по кецове, утвърждавайки новата модна тенденция с пълна сила.

Ако все още не ви хрумва как да изглеждате добре със спортни обувки като Nike Air Max извън залата, почерпете няколко идеи в следващите редове.

На първо място, Nike Air Max са изключително удобни и леки, държейки стабилно крака, без да създават дискомфорт, независимо от това колко километра ще изминете днес.

Разнообразието на моделите и разцветките на Nike Air Max пък ви дава пълна свобода да експериментирате с визията си.

Ако сте достатъчно смели да изберете най-цветните Nike Air Max в магазина, не забравяйте да обърнете внимание на дрехите, с които ще ги съчетаета. Те не трябва да са толкова цветни, защото има вероятност желаният ефект да се изгуби. Заложете на дрехи в един/два семпли цвята и така със сигурност ще имате главен герой във визията си.

Друг вариант е да изберете модел Nike Air Max в един цвят, например бяло, като можете да придадете по-атрактивен вид на маратонките с възки в различен цвят. Така често ще сменяте облика на обувките си лесно, променяйки единствено връзките и можете да експериментирате с комбинации от различни цветове.

Както вече отбелязахме, всеки модел на Nike Air Max е уникален по рода си, затова не е трудно да бъде най-забележимото нещо във визията. Подсителете този ефект с бижу или аксесоар в облеклото в същия цвят или нюанс като маратонките.

Какъвто и вариант да изберете в съчетанието на Nike Air Max и дрехите в гардероба, най-важното е да оставите собствения ви нюх да диктува стила ви. Заложете на цвета и модела, който отговаря на вашите представи и вкус, не на тези на някой друг.

Ще откриете този и още много модели маратонки на сайта на FTSHP.

Източник на снимка: Footshop

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: