Топлофикация – Плевен дари таблети на училище в навечерието на празника на българската писменост

28.05.2021 11:51

В навечерието на празника на българската писменост и култура – 24 май Топлофикация – Плевен дари таблети на едно българско училище.

„Решихме да отбележим празника на българската писменост и култура с жест към едно от училищата в нашия прекрасен град. В навечерието на 24 май дарихме таблети на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Луи Пастьор“. Надявам се новите придобивки да са полезни както на учителите, така и на учащите и да са в помощ на учебния процес.“ каза изпълнителният директор на Топлофикация – Плевен инж. Йордан Василев.

Той добави, че лично от директорката на учебното заведение инж. Лилия Петкова е научил, че дарените от Топлофикация – Плевен устройства ще се използват в помощ на учебния процес в специалност „Топлотехника“.

„Надявам се тези таблети да бъдат полезни за придобиване на знания на учениците от Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Луи Пастьор“, като ще се радвам част от тях да се присъединят към големия и всеотдаен екип на Топлофикация – Плевен.“ каза инж. Йордан Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: