Сдружението на сираците помага на кризисен център за жертви на насилие в Плевен

15.12.2020 14:13

Националното сдружение на сираците в България започва кампания за подкрепа на Кризисния център за жени и деца, преживели насилие в Плевен.Преди време писахме, че социалната услуга се нуждае от уреди, с които да се облекчи грижата за обитателите, които са предимно жени с малки деца. Дарители са се отзовали и са помогнали с пералня и микровълнова фурна, имат нужда обаче и от друга техника като готварска печка, тостер, прахосмукачка, ел.кана за вода и други.

„Добри хора, получихме писмо с молба за помощ и подкрепа от Кризисен център за жени и деца, преживели насилие от град Плевен. Сега осъзнаваме, колко страдание и мъка има в живота. Ние като хора, израснали без родители знаем, колко е важно да имаш семейство и близки, които да те подкрепят. За наше огромно съжаление в този Център попадат много хора с тежки съдби, които нямат подкрепата на никой! Молим Ви горещо и с огромно вълнение да помогнем на тези хора в Центъра да имат по – добри условия, да усетят топлина и уют. Готови сме дори да се откажем от коледните празнични торбички и да пренасочим подкрепата Ви за да помогнем на тези хора! Молим Ви помогнете!“, призовава Слави Михайлов, председател на НССБ.

Повече информация може да получите и от директора на Центъра Николай Дамяновски на телефон: 0887 39 82 56.

„Вярваме, че все още доброто съществува и има много хора с големи сърца, които ще дарят радост на нуждаещите се! Благодарим Ви от сърце!“, казва още Слави Михайлов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: