Очакван бум в продажбите на електротехника в предстоящия Черен петък 2020

05.11.2020 8:23

Черен петък 2020 наближава и ще даде на потребителите в България възможност да закупят голямо разнообразие от стоки на намалени цени. В края на ноември редица магазини ще обявят своите оферти за намалени стоки, търсени от клиентите им. Повечето потребители търсят намаления от няколко източника едновременно, което разширява възможността им да спестят пари, докато се обзавеждат с необходимите стоки.

Доколко популярен е Черен петък в България?

Проучване на Black-Friday.Global, проведено през 2018 г., сочи, че към тази година над 60% от българските потребители са чували за този ден, но не всички знаят точната дата през ноември, на която могат да се възползват от него. Две години по-късно определено техният брой е далеч по-голям. За 2020 г. датата, определена за черен петък, е 27 ноември.

Трябва да се има предвид, че повечето магазини предлагат едноседмични намаления около тази дата, които обхващат последната седмица на ноември. Затова, ако сте предвидили закупуването на техника, мебели, електроника, дрехи или друг вид обзавеждане, най-изгодният вариант за вас е да изчакате до черен петък 2020.

Кои магазини предлагат намаления за Черен петък?

През изминалата година 50 магазина се включиха в инициативата Черен петък, като се очаква тази година техният брой да се увеличи. Ето къде можете да потърсите намаления за черен петък в зависимост от стоките, които са ви необходими. Представяме и приблизителните намаления, които можете да очаквате от тези магазини въз основа на офертите им за миналия черен петък.

  • Намалена електротехника можете да намерите в магазините Техномаркет, Plesio, Miele и Техно Микс. Не пропускайте да се възползвате от промоцията Технополис Черен петък 2020, където ще ви очакват специални акции, като миналогодишната Акция Баш Майсторът, която важеше за целия ноември.
  • Желаещите да закупят нова компютърна техника, могат да се възползват от промоциите за Черен петък на онлайн магазините Kozelat.com и OutletPC.
  • Намалени мебели и обзавеждане за офиса и дома се предлагат в ИКЕА, която по традиция предоставя 70% намаление в рамките на 1 седмица, Mebelino.bg, Мебели Идеа с 50% отстъпка в цената, и Aiko.
  • До 75% намаление на матраците можете да получите в Matraci.bg, а в Interiority.bg ще намерите спално бельо с намалени цени.
  • Ако искате да закупите намалени дрехи за черен петък, можете да се отбиете в Mango (-70% намаление на всички стоки), HM (-50% намаление на някои стоки) и  Zara (-40% намаление на някои стоки).
  • Козметика и парфюми на намалени цени можете да закупите за черен петък 2020 от следните магазини: Notino.bg, Parfimo.bg, Лили Дрогерие, Douglas и Beauty Zone, Елинор и др.
  • Аптека Санита предлага до 50% намаление, важещо само за деня на черен петък.
  • Черен петък е и идеалното време за купуване на коледни подаръци за децата. Следните магазини у нас предлагат намаление на детски стоки и играчки за черен петък: Кinderland (с 60% намаление на детски дрехи), Crazy Kids и Baby.bg (с по 50% намаление), Malchugani  (с 40% намаление на дървени детски играчки),  Mousetoys.eu (с 30% намаление на играчки),  Хиполенд и Комсед (с по 25% намаление) и др.
  • Магазини, предлагащи намаления на широка гама продукти, са Top Shop, TV Boutique, Mallbg и Get.bg.

На какво се дължи очакваният бум в продажбите на електротехника?

Появата на нови технологии все повече улеснява работата и живота на човека. Нещо повече, с всяка нова година се появява нов клас техника, която е енергоспестяваща, по-качествена и има многобройни предимства пред по-старите продукти. Това кара все повече бълтари да се обзавеждат с новите електрически уреди, а намаленията, предлагани на черен петък, са идеалният момент за това.

Магазините и производителите очакват през предстоящия месец сериозен ръст в продажбите на електротехника, която да осигури спокойствието и да се погрижи за забавлението на потребителите, докато прекарват зимните месеци предимно у дома.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: