Кнежа в подготовка за традиционните Панаирни дни /програма/

12.08.2020 10:43

И тази година, въпреки създалата се ситуация, ще бъде спазена традицията и жителите на Кнежа ще се съберат заедно за Панаирните дни. Подготвени са поредица от спортни мероприятия и концертни прояви.

Събитията стартират седмица по-рано, специално за футболните фенове, с Футболен турнир на малки врати, който е част от „Проект 2020“ на БАФМ. Той ще се проведе от 22 до 23 август на стадион „Мизия“, където очакваме всички футболни запалянковци.
В периода 24-27 август пък може да се включите в турнирите по белот, джаги, билярд и тенис на маса, които всяка година се радват на все по-голям интерес!
Традиционният турнир по ловна стрелба ще се проведе от 28-ми до 30-ти август на Стрелбището в Кнежа, а на 29-ти август в Конната база ще се състои Турнир по прескачане на препятствия.
Грандиозен концерт очаква жителите на Кнежа в съботната вечер – Martinna, Пламена и големия сръбски изпълнител ЕМИР ДЖУЛОВИЧ ще се погрижат за доброто настроение. А междувременно гостите и жителите на Община Кнежа ще станат свидетели на атрактивен стрийт парад и огнено шоу, представено от „FIRETER”. Участие в програмата ще вземат и най-малките таланти на Кнежа – вокални и танцови състави от НЧ „Борба – 1896”.
Заповядайте, за да си припомним какво е да се забавляваме заедно!, казва кметът на община Кнежа Илийчо Лачовски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: