Абитуриенти в неравностойно положение от Плевенско изживяха своя звезден бал

21.07.2020 13:59

За шеста година се проведе традиционният Звезден бал за 22 абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта. По традиция за всички зрелостници бяха осигурени празнични тоалети, както и подаръци по време на звездната им бална вечер.
С поздравления към зрелостниците се обърнаха народният представител Владислав Николов, под чийто патронаж преминава събитието, заместник председателят на общинският съвет в Плевен Петя Василева, общинският съветник от Плевен Веселка Лилова, Роза Димитрова – дарител и други.
Поздравлителни адреси към зрелостниците и техните учители изпратиха кметът на община Кнежа Илийчо Лачовски, народните представители Стефан Бурджев и Васил Антонов. Тази година за 22 момичета и момчета балната звездна вечер се проведе в ресторант „Garden“, като настаняването им беше осигурено в хотел „Ростов“. С музикални поздравления на звездната вечер се представиха професионалния танцов състав „Плевен“, младият бг изпълнител Живко Хинов, легендарният Милко Калайджиев, DJ EL KAPITANO и Феко палката.
Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов благодари на всички дарители и добри хора, които направиха възможна тази инициатива, на професионалния фотограф Станислав Алексиев, запечатал незабравим спомен за всички участници в звездната вечер, както и на сънародниците ни от Чикаго и г-жа Ники Лазаро, които въпреки огромното разстояние, помогнаха с тоалетите на зрелостниците. Благодарности от НССБ отправят и към ресторант „Garden“ за перфектната кухня и топло посрещане. За Мис и Мистър „Звезден бал“ наградите на магазин „Метро“ грабнаха ученици от ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен.
Снимки и информация: Национално сдружение на сираците в България
#тагове:

НАЙ-НОВИ: