Коалицията ще продължи управлението на държавата, кадрови промени в кабинета – след вота на недоверие

16.07.2020 9:58

Коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на държавата до завършване на мандата – пролетта на 2021 г. Това заяви Валери Симеонов на брифинг след заседание на Коалиционния съвет тази сутрин. Той добави, че в началото на следващата седмица предстои обсъждането и отхвърлянето на вота за недоверие в Народното събрание. Кадровите промени в кабинета ще бъдат обсъдени след вота на недоверие в Парламента.

Вотът няма дамине, но промени ще има, коментира вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Идват тежки времена, заяви премиерът Бойко Борисов. Като гледам лицата на протеста – познавам ги всичките.Не си представям държавата да се управлява от тях. Министър-председателят бе категоричен, че трябва консолидация на цялата нация, а служебно правителство е абсурд. Той подчерта, че държавата я чакат тежки месеци на криза.

„Всички заслуги на министрите се привързват към ДПС с любезното съдействие на т .нар. „градска десница“, които се управляват през Facebook. Беше ми странно – единият ден тичат на „Росенец“, на следващия пред МВР, на третия ден тичат на хотел „Берлин“, пият кафе и си отиват“, каза още премиерът.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: