ПГМХТ – Плевен обяви Седмица на отворените врати

23.06.2020 12:26

От 23 до 30 юни ПГМХТ – Плевен обявява Седмица на отворените врати. Всеки бъдещ ученик или родител може да посети училището, да се запознае с материалната база, да разгледа лабораториите, класните стаи и местата за провеждане на практиките на учениците.

Приемът за 2020/2021 учебна година е с разнообразни специалности, които са търсени на работния пазар. Специалностите са: Производство и обслужване в заведенията за хранене, Организация на обслужването в хотелиерството, Производство и преработка на мляко и млечни продукти и Производство на месо, месни продукти и риба. Като последните две са защитени професии и са с дуална форма на обучение.

Желаещите да посетят училището през седмицата на отворените врати, ще имат и възможността да разговарят с учителите и да зададат своите въпроси към тях. Адресът е ул. Г.Кочев 102, а при допълнителни въпроси могат да се обаждат на тел.: 064/832162.

От училището призовават да се спазват противоепидемичните изисквания и посетителите да носят маски. На място се извършва необходимата дезинфекция.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: