55 идеи за промяната на Плевен

13.10.2019 9:59

С 55 идеи за развитието на Плевен ДПС – Плевен влезе в кампанията за местния вот. Представяме ви следващата част от листата за общински съветници и техните идеи за развитието на града:

ДПС представи програмата си за управление на Плевен с 55 идеи за промяната на общината

18. Ивайло Ивайлов

Роден на 13 февруари в гр. Ловеч. Завършил висше образование СА.“Д.А. Ценов“ Аграрна икономика , гр.Свищов. Ветеринарен техник. Заместник-общински председател на Младежко ДПС.

Плевен има нужда от промяна на подхода за справяне с проблема с бездомните кучета.

Необходими са реални мерки като изграждане на приют за бездомни кучета, в който те трайно да пребивават. Трябва да се сложи край на порочната практика кучетата да се прибират за обезпаразитяване и чипиране, а после отново да се връщат на улицата. Ние знаем как и можем да се справим.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

19. Ахмед Мусатафов

Роден на 20 май в гр.Плевен. Завършил специалност „Машиностроене“ в СПТУ „Георги Петров“. Заместник-общински председател на ДПС Плевен.

Местни избори 2019 са момента, в който ДПС трябва да заеме своето място в Общинския съвет.

Обръщам се към всички наши избиратели да дадат своя вот на доверие, за да покажем, както и в други населени места, къдетоДПС управлява, как качеството на живот се повишава. Искаме да имаме лостовете на местната власт, защото помним как Плевен имаше тежка и лека промишленост, как имаше професионални училища. Като участници в местната власт ние можем да защитим интересите на хората, да решим проблеми, които стоят от 30 години. Искаме Плевен да стане приоритет на централната и местната власт. Искаме нашите деца да се завърнат по домовете си.

Власт за хората! Гласувайте за листата на ДПС с номер 55

Пресцентър на ДПС – Плевен, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: