Пъстрите коледни послания на ученици от СУ „Иван Вазов“ оценени в конкурс

21.12.2018 17:18

За поредна година ученици от СУ „Иван Вазов“ – Плевен участваха в Общинския конкурс за детско литературно творчество, рисунка и картичка на тема „Моето коледно послание“. Конкурсът се организира за шестнадесети път от Центъра за работа с деца и Община Плевен.

на първо място е класирана рисунка на Кристина Димитрова Станева от 7б клас. Второто място също е за ученичка на СУ „Иван Вазов“ – Елизабет Иванова Атанасова – 5б клас. Поощрение е заслужила и Полина Ангелова Петрова от 5а.

Журито е решило, че коледната картичка с най-силно и впечатляващо послание е на Преслава Венциславова Прокопова от 6г и я е класирало на първо място. Ивана Антонова Транколова от 6а е отличена на второ място. В раздел „Коледни картички” училището има още две поощрителни отличия. Те са за Стефан Калинов Станчев от 5ж и Габриела Хрисия Искренова Илиева от 6г клас.

За цялостно представяне на учениците от СУ „Иван Вазов” е присъдена и колективна грамота – признание за старанието и уменията на всички ученици, участвали в надпреварата, и за техните преподаватели.

Преподавателите по изобразително изкуство Росица Симова и Клаудия Черакчиева поздравяват своите ученици и им пожелават незабравими преживявания в сферата на това изкуство и още много награди. Те, заедно със своите талантливи ученици, отправиха коледен поздрав към всички ученици на „Иван Вазов” и с рисунките и коледните картички, подредени в училищната изложба.

Снимка и информация: СУ „Иван Вазов“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: