Маникюристка от Плевен с награда от международен шампионат с тема „Венециански маски”

09.10.2018 15:21

Поредно отличие за Плевен донесе маникюристката Цветелина Христова. Нейна творба е била класирана на второ място в категория „Професионал” на международния шампионат „Nails Olympic Bulgaria“ с тема „Венециански маски“.

„За мен тази награда означава много, тъй като работих може би повече от месец, вложих много труд и вдъхновение, емоции”, разказа пред „Плевен за Плевен” Цветелина. Всичко е изработено на ръка от гел и акригел.

„Преживяването не може да се опише с думи. Чувството е уникално. Разбираш, че си на правилния път и трябва да продължаваш напред. Благодаря на моето семейство и на моите приятели, че са до мен, вярват в мен и ме подкрепят. Специални благодарности към организаторите и съдийския екип, който оцени работата ми толкова високо.”, казва още талантливата плевенчанка.

Това не е първото успешно представяне на Цветелина през тази година.

През пролетта е участвала в шампионата „Златна четка”, проведен в България. Тогава е спечелила второ място в категория „Гел лак” за начинаещи. През септември отново е представила своя творба в шампионата „Златна четка”, но проведен в Одеса. Там е участвала в категория за декорация на предмет – декорирала е с гел лакове щраусово яйце като глобус.

Цветелина планира да ходи на обучения при преподаватели, доказали се през годините в тази област, за да се усъвършенства. Смята да участва и в други шампионати, за което й желаем успех!

Снимки: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: