Поредно отличие за деца от ДГ ,,Зора” – Червен бряг

23.10.2017 13:59

Детска градина ,,Зора” – гр.Червен бряг за пореден път спечели отличие в лицето на 4-годишната Симона Дачовска и Румен Руменов.

Симона взе призово място в първа възрастова група за деца до 6 год. на Международна детска изложба-конкурс „Децата рисуват цветята, морето, света“, съобщават от детското заведение. Симона е най-малкият участник и се състезава със стотици деца от страната и чужбина, а компетентното жури оцени високо рисунките на 29 от тях.

Изложбата бе представена в залата на ЦПЛР-ОДК в Поморие на 2 октомври, а награждаването се състоя на 10 октомври.

Симона заслужено получи  златен медал и грамота.

Грамота за успешно представяне получи и Румен Руменов, който със своята рисунка също впечатли журито.

Тези деца са от групата на г-жа Н.Горанова, която през лятото на 2017 г. беше ръководител на група №3 от лятната занималня, организирана и провеждана в ДГ ,,Зора“ в изпълнение на Проект „Усмивки, мечти, надежди – комплексен подход за качествено обучение в детска градина „Зора” град Червен бряг”разработен и спечелен от Детската градина и финансиран от  ЦОИДУЕМ  в размер на  39 179,68лв.

Постиженията на децата, усмивките им, радостните преживявания по време на разнообразните дейности, които се реализираха по проекта от ДГ,,Зора” са доказателство, че инвестицията отива в правилна посока – а тя е в интерес на децата и в името на децата.

Снимка: ДГ ,,Зора“-гр.Червен бряг

#тагове:

НАЙ-НОВИ: