Спряха пет мотопеда без табели в Кнежа и Левски

03.07.2017 10:13

Пет мотопеда без регистрационни табели са засечени в Кнежа и Левски, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

На 30 юни 2017 година в РУ-Кнежа е образувано бързо производство, затова че на същата дата в град Кнежа около 11.00 часа на улица „Опълченска“ автопатрул спира движещ се мотопед „Пух“, с водач 67-годишен от Кнежа, и в хода на проверката установява, че същият не е регистриран по надлежния ред. За престъпление по чл.345, ал.2 от НК е уведомен районен прокурор при РП-Кнежа. Работа продължава разследващ полицай.

На 2 юли 2017 година в РУ – Левски е започнато бързо производство срещу 24-годишен от Левски. На същата дата около 17.40 часа в град Левски по улица „Цар Калоян“ е управлявал МПС – мотопед „ВТМ“ без регистрационна табела – не регистриран по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор при РП Левски за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 1 юли 2017 година около 18.20 часа в град Кнежа на кръстовището, образувано от улица „Отец Паисий“ и улица „23-ти септември“ автопатрул при РУ – Кнежа спира за проверка мотопед „Пух“ с без поставена на него регистрационна табела с водач 43-годишен от същия град. В хода на проверката установяват, че МПС не е регистрирано по надлежния ред. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Уведомен е районен прокурор при РП-Кнежа. Работа продължава разследващ полицай.

На 1 юли 2017 година около 18.30 часа в град Кнежа на кръстовището, образувано от улиците „Отец Паисий“ и „23-ти септември“ автопатрул при РУ-Кнежа спира мотопед „Гарели“ – без поставена на него регистрационна табела, с водач 69-годишен от Кнежа. В хода на проверката установяват, че МПС не е регистрирано по надлежния ред. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Уведомен районен прокурор при РП-Кнеж. Работа продължава разследващ полицай.

На 1 юли 2017 година около 18.10 часа в град Кнежа на кръстовището, образувано от улиците „Отец Паисий“ и „23-ти септември“ автопатрул при РУ-Кнежа спира мотопед „Пух“ без поставена на него регистрационна табела, с водач 65-годишен от Кнежа. В хода на проверката установяват, че МПС не е регистрирано по надлежния ред. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Уведомен районен прокурор при РП-Кнеж. Работа продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: