Винаги да помнят Механото и своите учители обещаха абитуриентите от Випуск 2017

13.05.2017 8:01

Вчера ПГ по механоелектротехника отпразнува своя училищен празник, който беше и последен учебен ден за ВИПУСК ‘2017. 4 млади дами и 45 млади мъже напуснаха родното училище. Празникът беше различен по сравнение с предишни години, но даде начало на нови традиции – ученически ленти, Книга с послания към по-малките ученици и учителите, засаждане на дърво в училищния двор.
Зрелостници, техните по-малки съученици, учители, служители, родители и приятели изпълниха двора на гимназията под звуците на прекрасни и традиционни за такъв момент български песни. Дванадесетокласниците за последен път излязоха през школската врата, преобразена във формата на огромна шестица от балони. Бяха им връчени грамоти за постижения в учението и спорта, бяха избрани Мис и Мистър Випуск ‘2017 – Дебора Петкова от 12В и Денислав Люташки от 12А клас. Имаше смях, сълзи в очите, много прегръдки и разбира се снимки.
В заключение момчетата и момичетата се разделиха с родното училище, целувайки училищния флаг, с обещанието винаги да помнят Механото и своите учители.
Пожелаваме на нашите деца успешно справяне с последното им предизвикателство на този етап от живота им – Държавните зрелостни изпити и държавните изпити за професионална квалификация. В очакване на БАЛ ‘2017!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: