Отлично представяне на малките знайковци от ОУ „Максим Горки“ – Левски

02.05.2017 11:02

За поредна година се проведе единственото Национално състезание по информационни технологии за ученици от I до IV клас „ИТ Знайко“ в зимния курорт Пампорово от 28 – 30 април, организирано от Сдружение „Образование и технологии“, представлявано от доц. Румяна Папанчева и доц. Красимирова Димитрова.


Състезанието се провежда в три кръга, като до националния кръг достигат най-добрите участници от цяла България. Участие в състезанието взеха ученици от София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Благоевград, Разград, Казанлък, Берковица, Габрово, Хасково и др. В националния кръг участваха и ученици от четвърти клас на ОУ „Максим Горки“ – гр. Левски, подготвени от г-жа Надя Георгиева. За четвърта поредна година Любена Боянова Георгиева представи своите компютърни умения в състезанието, с което показа своето постоянство, желание за работа и развитие през годините. Любена бе отличена с грамота за отлично представяне за своя ИТ проект „Пътешествие в човешкото тяло“.


Ивана Светославова Стоянова участва в националния кръг на състезанието за втори път. Със своята упоритост, умения и хъс за победа, успя да грабна журито и завоюва трето място в Националното състезание „ИТ Знайко“ със своя проект „История на киното“.
Пожелаваме на Ивана и Любена да запазят спортменския дух, желанието и упоритостта за достигане на нови върхове в областта на информационните технологии.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: