Успешно представяне за състезателите на Карате клуб „Спартак” – Плевен на Международна купа „Алеко”

05.04.2017 9:53

Успешно представяне за състезателите на Карате клуб „Спартак” – Плевен на Международна купа „Алеко”. Турнирът се проведе в гр. Свищов на 1 април и събра над 297 състезатели от 28 клуба. Участниците от Румъния традиционно бяха много и отлично подготвени.

Състезанието бе открито от безупречния домакин сенсей Марин Маринов, организатор на турнира и председател на карате клуб Алеко, Свищов.
22-мата ни състезатели, 8 от които абсолютни дебютанти, спечелиха 12 медала, информират от Карате клуб „Спартак” – Плевен. Те се състезаваха в дисциплините кумите и макевара.

Четирима наши състезатели не бяха оценени коректно в дисциплината „макевара” и това им отне възможността за класиране в тази дисциплина (слабост при съдийските отсъждания и проява на субективизъм), но турнирът като цяло протече при отлична организация, добавят от Карате клуб „Спартак” – Плевен.

Ето и призовите класирания:
Кристина Ангелова, 7 г.- 1 място кумите и 3 място макивара
Виктория Георгиева, 8 г.- 1 място кумите и 3 място макивара
Алекс Ангелов, 6 г.- 2 място макивара
Кристиян Костов, 6 г.- 2 място макивара
Алекс Кръстев, 7 г. – 2 място кумите и 3 място макивара
Константин Василев, 8 г.- 3 място кумите
Анатоли Стефанов, 9 г. – 3 място кумите
Гергана Атанасова, 13 г. – 3 място кумите
Ивайло Боев, 17 г. – 3 място кумите
Тихомир Тодоров, 9 г.- 5 място кумите
Великослав – 5 на кумите и ощетен на макивара
Стефани Ангелова – 5 място кумите

„Продължаваме да се трудим и да поправяме грешките”, споделиха сенсей Кирниколова, управител на плевенския клуби Маринела Петрова, треньор.

„Доволни сме, че виждаме в състезателите ни дух за победа и самостоятелно мислене, което е и целта на обучението им в карате- да се научат да разрешават трудни ситуации със собствено мислене.“.

Снимки: Карате клуб „Спартак” – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: