За втора година – „Гласувайте за супата!” в Плевен

13.01.2017 17:09

supa2017

За втора поредна година Плевен ще е координационен център на Движението за мир и свобода Гласувайте за супата! Навсякъде! Зедно!, което се роди през 2012 във Франция. Всеки желаещ може да се присъедини към това доброволно, човешко и независимо движение, чиято цел е обединението на хората по света около две основни общочовешки ценности, каквито са Мирът и Свободата, коментира Велина Чакърова, организатор на проявите за Плевен.
След като миналата година плевенчани на различна възраст се забавляваха, докато приготвяха и опитваха различни видове супи, участваха в нестандартни надпревари и слушаха хубава музика, сега отново инициативата е в ход.

Датите са 27 и 28 януари.

На 27 януари, петък, домакин ще е ресторант „Щипка Любов”, бул.Русе 37, Плевен
Лъчезарните и гостоприемни домакини от ресторанта ще ви посрещнат «като у дома си» в изградения с много любов, талант и воля, Pinch of Love. Винаги с прясно сготвени вкусотии, това алтернативно местенце в Плевен започва да се прочува със своите кулинарни магии.

ОТ 10:30ч ще може да се включите в кулинарно ателие, за да участвате в приготвянето на  супа Веге Шкембе, която става уникална с тайната щипка любов на майсторите – домакини.
ОТ 20 ч. музикантите Георгия Павлова заедно с Иван Стилянов и Krekhaus Jam ще си гостуват в Плевен. Вокалистите и на двете формации са плевенчани и това ще е първа за тях изява в родният им град. Петък вечер ще се раздвижим в атмосферата на SWING – JAZZ – ACOUSTIC LOVE. 

На 28 януари, събота, от 12 ч. 00ч. ще започне домашно парти като адресът за него е в ж.к „Дружба” – Плевен. Местоположението ще бъде обявено във фейсбук групата на инициативата в петък вечер.

Повече подробности ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: