12 снегорина чистят непрекъснато улиците в Кнежа

06.01.2017 13:53

6.01.kneja

Въпреки обилните и неспирни снеговалежи към момента няма предпоставки за бедствено положение в Община Кнежа, съобщи кметът на общината Илийчо Лачовски. Постоянният снеговалеж създава неудобства, за които са предприети съответните мерки.
От 00:30 ч. през нощта непрекъснато работят 12 снегорина на територията на града, които няма да спират своята работа докато не спре да вали. Работници на общината ще дават смени през събота и неделя, за да може да се реагира адекватно на метеорологичните условия. ЧЕЗ Електро България са уведомени за авариите в града и в момента се работи по тях.
От местната администрация препоръчват, докато се опесъчат и почистят всички пътища, гражданите да оставят автомобилите си и да се придвижват из снежна Кнежа с повишено внимание, наслаждавайки се на красивата зимна картина.
Телефонът на дежурните в общината е 09132/73-05. На него може да се звъни денонощно и да се подават сигнали. Ако има непочистени улици или други проблеми и аварии – не се колебайте да се обадите. Дежурните са инструктирани и са в непрестанна комуникация с ръководството на община Кнежа, информира още кметът Илийчо Лачовски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: