Астропрогноза 2017: Quo vadis, Pleven?

31.12.2016 9:48

27.12.pleven2

Първата половина от годината ще даде по-добри възможности за разгръщане на личния потенциал. Нови креативни идеи ще прокарват пътя на иновациите в различни области на живота. За някои студеният сезон е време за зимен сън, за плевналии този път тенденциите са в точно противоположна посока. Сега му е времето да литнете на крилете на вдъхновението и да се оставите да ви отведе – в неподозирани измерения. Финалът няма да ви разочарова.
За сметка на това, онези, които решат да се размърдат едва през пролетта, възможностите за грешки ще са много по-големи. Фантазията и тогава ще бъде на ваша страна, но… не се надявайте на твърде продуктивни резултати. След Великденските празници мнозина ще са завладени от приповдигнато настроение. Това обаче може да ви струва скъпо. Измамници ще се опитат да измъкнат пари от кесията ви, да експлоатират социалните ви контакти, та дори и под благовиден предлог – да се вмъкнат под завивките при жена ви/мъжа ви.

Справедливост и разплата

2017-та ще отвори възможности за възстановяване на справедливостта по съдебен път и за решаване на стари имуществени спорове. До края на октомври може да се надявате на благоприятно разрешаване на делата ви, при необходимост потърсете съдействие от по-възрастен роднина или влиятелен човек с тежест в обществото.
Годината ще благоприятства флиртовете и необвързващите авантюри. Изневерите – реални и/или виртуални ще станат част от ежедневието на плевналиите. И това няма да се приема твърде лично. Ситуацията, обаче, ще се промени със затоплянето на времето през април. Тогава мнозина излъгани съпрузи, ще потърсят разплата и… горко им на „печелившите“, хванати в крачка.

Автор: Адамо

Снимка: Борислав Борисов

#тагове:

НАЙ-НОВИ: