Зимното издание на Парад на модата ще се състои тази вечер в Плевен

18.12.2016 8:07

parad6

Утвърдени дизайнери и дебютанти ще представят своите колекции по време на 63-ото издание на Парад на модата. Зимното издание на модния спектакъл ще се състои тази вечер от 19 часа в Драматично-куклен театър „Иван Радоев”. Режисьор, създател и вдъхновител на шоу-концерт-спектакъла е Георги Ангелов.

Илона Шаламанова е едно от интересните имена, които ще гостуват в Плевен. От години тя работи и твори в столицата на Кипър – Никозия, а сега и плевенчани ще могат да се докоснат до нейното виждане за мода.

Сред дизайнерите, които по традиция участват в Парад на модата, отново ще видим Светла Димитрова от „Ариес Уникат”, Димитър Кръстев и Теодора Кьосева. Свои колекции ще представят и дебютанти – студенти от специалност „Мода” в Националната художествена академия.

В шоуто ще бъдат вплетени изпълнения на гимнастичките от СК „Елегант” и на танцьорите на ТК „Дъга”. Музикалното оформление отново е поверено на Асен Антонов, а музикалната компилация е поверена на Николай Колев.

63-ото издание на Парад на модата е под патронажа на кмета на Община Плевен и с подкрепата на Драматично-куклен театър „Иван Радоев”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: