„Коледно приключение” с премиера на сцената на плевенския Театър днес

12.12.2016 12:33

3.12.koledno

„Коледно приключение” е най-новото заглавие в афиша на ДКТ „Иван Радоев” – Плевен, предназначено за деца. Кукленият спектакъл е под режисурата на Милена Мавродинова и ще бъде представен премиерно днес от 18 ч. на сцената на Театъра.
„Коледно приключение” е вдъхновено от истинска история от работата на Милена Мавродинова с деца. Тя сподели, че дни преди Коледа едно момченце, което е било много палаво, стояло мирно в продължение на часове. При нейния въпрос защо е толкова послушен, той отвърнал, че иска таблет за Коледа и трябва да е послушен. След още няколко часа обаче детето отново започнало да се държи както преди, а промяната обяснило с факта, че вече бил закъснял така или иначе с писмото си до Дядо Коледа. Та именно за едно такова непослушно момче ще се разказва в „Коледно приключение”.
Пет представления са планирани на „Коледно приключение”, като освен днес малчуганите ще могат да го гледат и на 13,14,16 и 23 декември от 18 ч. на Камерна сцена. В спектакъла участват актьорите Елица Анева, Цветелина Кирилова, Мариян Стефанов и Емил Николов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: