Ученици от ПГ по туризъм „Алеко Константинов” – Плевен с отлично представяне в национално състезание

07.12.2016 11:38

7.12.nagradaНа 2 декември се проведе четвърто национално ученическо състезание по банкиране „Моят първи бизнес кредит“към катедра „Финанси и кредит”в СА „Д.А. Ценов” Свищов.Партньори на състезанието бяха 5 от най-големите банки от България и Европа- банка ДСК, Обединена Българска Банка, Общинска банка, Райфайзен банк и Уни Кредит Булбанк. В състезанието участваха 230 ученици и около 40 ръководители, което е рекорд за този вид състезания в СА „Д.А. Ценов” Свищов. Участници бяха училища от цяла Българи от градовете Плевен, София, Враца, Пловдив, Бургас, Силистра, Кнежа и други. Групите на участниците във форума бяха 46. В състезанието участваха и ученици от ПГ по туризъм „Алеко Константинов” – Плевен, съобщиха от училището. Те бяха разпределени към четири от обща 5 възможни места за участие.
Ученикът Любомир Лаков от 12 А клас участва във форума на Общинска банка, получавайки от ментори и банкери отзиви за най-добра презентация и добри лидерски умения. Ученичката Мариела Богданова от 12 Б клас и Магдалена Петрова от 11 А клас участваха във форума на Уни Кредит Булбанк с добри отзиви от преподаватели и ментори за отлични идеи и презентационни умения. Ученикът Добромир Дончев от 12 А клас и Йоана Крумова – ученичка от 12 Б клас участваха във форума на Райфайзен банк с отзиви за добра работа в екип и добри презентации. Виктория Христова участва във форума на Обединена Българска Банка с отзиви за добро представяне и отлична работа в екип.
Възпитаници на ПГ по туризъм ”Алеко Константинов” – Плевен получиха сертификати за участие и писма от проф. д-р Андрей Захариев за това че са приети в СА „Д.А. Ценов” Свищов. Учениците бяха най-активните и действащи участници в състезанието от 6 ученици 4 бяха лидери на екипи. Ръководителите на групата ПГ по туризъм” Алеко Константинов”- Плевен Любомир Петков и Петя Христова се включиха в Национална учебно-методическа работна среща „Възможности и перспективи пред съвременното икономическо образование”и проведоха работна среща с доц.д-р Петя Иванова ръководителя на катедра „Икономика и управление на туризма“, където бяха обсъдени бъдещи възможности за съвместна работа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: