ДГ „Слънце” – Левски с открита практика в Световната седмица на предприемачеството

08.11.2016 15:03

sedmicaJA

ДГ „Слънце” – Левски в партньорство с „Джуниър Ачийвмънт” България ще проведе  открита практика на 17 ноември, рамките на Световната седмица на предприемачеството. През тази година Седмицата се провежда от 14 до 20 ноември, информират от Пресцентъра на Община Левски.

„Детска консервна фабрика” и Детска пицария „Слънчо” (ролева игра) са темите на откритата практика в детската градина с начало 9.30  ч., съобщават от ДГ „Слънце”. „Джуниър Ачийвмънт: – България е официален домакин за страната на Световната седмица от нейния старт през 2008 г. Целта й е да вдъхнови младите хора да изследват потенциала си и да го развият чрез иновации и въображение. Те вземат участие в дейности и събития, насърчаващи предприемаческо мислене и поведение, като генерират нови идеи и търсят нови пътища за развитие.

През 2015 г. в Седмицата участваха над 160 държави и близо 25 милиона души от цял свят. У нас бяха организирани иновационни лагери и открити уроци, в които се включиха близо 4500 ученици”, информират от „Джуниър Ачийвмънт” – България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: