Йорданка Фандъкова в Плевен: Цецка Цачева има волята и характера да бъде най-добрият български президент

04.11.2016 20:29

gerb16

ПП ГЕРБ – Плевен закри тази вечер предизборната кампания със среща с плевенчани в читалище „Съгласие”. За да заявят своята подкрепа за кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев в Плевен бяха и двама от най-успешните кметове на ГЕРБ – на София Йорданка Фандъкова и на Бургас Димитър Николов.

„Тази неделя от всички вас, от вашите близки и приятели зависи да продължим работата за България. Да не допуснем страната ни отново да се лута и да губи ценно време.”, каза в обръщението си към събралите се в залата плевенчани кметът на столицата Йорданка Фандъкова.

gerb15

„Цецка Цачева има волята и характера да бъде най-добрият български президент. Тя е един уравновесен, диалогичен човек и много опитен политик. Като председател на Народното събрание и като част от ръководството на ГЕРБ всички сме се сблъсквали с твърдия й характер, зад който винаги са стояли аргументи и грижа за закона”, подчерта още Фандъкова.

gerb14

За диалогичността на Цецка Цачева, нейното търпение, честно и искрено отношение към кметовете на Общини в България говори Димитър Николов. „Аз съм убеден, че в неделя най-добрият резултат ще бъде тук в Плевен. Убеден съм, че още в неделя можем да се поздравим с победата. Нека дадем възможност на Цецка Цачева, този сърцат човек, да бъде не само първата жена председател на Народното събрание, но и първата жена президент на нашата прекрасна родина”, призова Димитър Николов.

Своята подкрепа за кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев заявиха областният управител на област Плевен Ралица Добрева, депутатите от ГЕРБ Владислав Николов и Пламен Тачев, както и кметовете, избрани с листата на ГЕРБ в област Плевен – Детелин Василев на Пордим, Милен Дулев на Белене, д-р Валерий Желязков на Никопол, Илийчо Лачовски на Кнежа и на Долна Митрополия Поля Цоновска, както и председателите на Общинските съвети на Плевен, Белене, Левски и Кнежа.

За настроението в зала се погрижиха със своите изпълнения Северняшки ансамбъл „Иван Вълев” – Плевен и Силвия Кацарова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!  

gerb14

gerb13

gerb12

gerb17

gerb11

#тагове:

НАЙ-НОВИ: